Forside Nyheder

Amazon ville have tilbudt live tv-streaming, men droppede det

-

Angiveligt mener Amazon ikke, der er penge i live-tv, sådan som andre tech-giganter gør.

Det har længe været en offentlig hemmelighed, at Apple er igang med at lave en løsning, hvor man kan få et slags kabel-abonnement på f.eks. Apple TV, og Sony har i længere tid udbudt den lignende tjeneste PlayStation Vue. Og så er der Hulu og Sling TV, samt YouTubes og Twitters initiativer på den front.

Amazon ville også have leget med ved at lave en streamet kabelpakke, man kunne købe til sine Amazon Fire TV-enheder. Men ifølge Reuters er det nu blevet droppet, og årsagen er simpel: Amazon mente simpelthen ikke, de kunne tjene penge på det.

Der er, som det kan ses for oven, allerede masser af spillere i markedet, og Amazon løb ifølge Reuters kilder konstant panden mod muren i forhandlingerne med tv-selskaberne om rettigheder. Fordi der er så mange andre steder, de kan afsætte deres indhold, krævede selskaberne for høje priser i forhold til, hvad Amazon anså som rentabelt.

Det siger noget om, hvordan markedet generelt er ved at udvikle sig – og måske begynder Apple også at komme på andre tanker.

Annonce