Forside * Nyheder

Amazon ville have tilbudt live tv-streaming, men droppede det

-

Angiveligt mener Amazon ikke, der er penge i live-tv, sådan som andre tech-giganter gør.

Det har længe været en offentlig hemmelighed, at Apple er igang med at lave en løsning, hvor man kan få et slags kabel-abonnement på f.eks. Apple TV, og Sony har i længere tid udbudt den lignende tjeneste PlayStation Vue. Og så er der Hulu og Sling TV, samt YouTubes og Twitters initiativer på den front.

Annonce:

Amazon ville også have leget med ved at lave en streamet kabelpakke, man kunne købe til sine Amazon Fire TV-enheder. Men ifølge Reuters er det nu blevet droppet, og årsagen er simpel: Amazon mente simpelthen ikke, de kunne tjene penge på det.

Der er, som det kan ses for oven, allerede masser af spillere i markedet, og Amazon løb ifølge Reuters kilder konstant panden mod muren i forhandlingerne med tv-selskaberne om rettigheder. Fordi der er så mange andre steder, de kan afsætte deres indhold, krævede selskaberne for høje priser i forhold til, hvad Amazon anså som rentabelt.

Det siger noget om, hvordan markedet generelt er ved at udvikle sig – og måske begynder Apple også at komme på andre tanker.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.