Forside * Nyheder

Andy Rubin tager orlov fra Essential efter anklager om upassende adfærd overfor Google-medarbejder

-

Det er ikke nemt at være Andy Rubin i disse dage.

Ikke nok med, at hans Essential-telefon sælger så dårligt, at den nu er sat ned til næsten halv pris, nu bliver han også mistænkt for at have udnyttet sin høje position hos Google i et seksuelt forhold.

Annonce:

The Information skriver, at Andy Rubin slet ikke forlod Google i 2014, fordi han skulle ud og starte noget nyt, sådan som mange troede.

I stedet var det en klage, der blev indgivet til HR-afdelingen hos Google over Andy Rubins “upassende” adfærd, der gjorde udslaget.

Angiveligt var det en kvinde, der indgav klagen, der skulle have en eller anden form for seksuel karakter. Der er dog endnu ingen meldinger om deciderede seksuelle overgreb, og som The Verge skriver, kan det handle om personalepolitik.

Google tillader ikke parforhold mellem medarbejdere, der arbejder i de samme divisioner, og hvis Andy Rubin har været i et sådant uden at fortælle det, er det også en HR-sag.

Rubin har nu taget orlov fra Essential af ”personlige årsager”. Det er formentlig en sag, vi kommer til at høre mere om.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.