Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Atari retrokonsol lanceres i Norden

-
ATARI Flashback retro konsol

Genoplev 120 af de gamle spil. ATARI sender konsollen Flashback ud i Danmark og det øvrige Norden.

Nu ‘genoplives’ en klassiker. Det er Atari der sender en ny retro konsol på gaden – og den kommer i de danske butikker.

Der er dog ikke tale om en ren kopi af 80’ernes populære konsol, men istedet en kopi der ligner.

Annonce:

Men ført up-to-date, nu med HDMI-udgang istedet for analog PAL, og spillene skal ikke købes ved siden af.

Og de to medfølgende joysticks er ikke på kabel, men derimod trådløse.

 

 

120 spil medfølger

Atari Flashback kommer ‘loaded’ med 120 spil der i blandt:

  • Space Invaders
  • Centipede
  • Millipede
  • Pitfall!
  • River Raid
  • Kaboom!
  • Spider Fighter

Oink! / Outlaw / Pitfall II: Lost Caverns / Plaque Attack / PolarisTM / Pong (Video Olympics) / Pressure Cooker / Radar Lock / Realsports® Baseball / Realsports® Basketball / Realsports® Soccer / Realsports® Volleyball / Return to Haunted House / River Raid II / Robot Tank / SaboteurTM / Save Mary / Seaquest / Secret Quest / Skiing / Sky Diver / Slot Machine / Slot Racers / Solaris / Space InvadersTM / Space War / Sprintmaster / Star Ship / Steeplechase / Stellar TrackTM / Street Racer / Submarine Commander / Super Baseball / Super Breakout® / Super Football / Surround / Spider Fighter / Stampede / Starmaster / Swordquest: Earthworld / Swordquest: Fireworld / Swordquest: Waterworld / Tempest® / Tennis / Video Checkers / Video Chess / Video Pinball / Warlords® / Wizard / Yars’ Return / Adventure / Asteroids® / Centipede ® / Kaboom! / Missile Command® / Pitfall! / River Raid / Yars’ Revenge® / 3-D Tic-Tac-Toe / Adventure II / Air·Sea Battle / Aquaventure / Atari Climber / Backgammon / Barnstorming / Basketball / Beamrider / Black Jack / Bloody Human Freeway / Bowling / Boxing / Breakout® / Bridge / Canyon Bomber TM / Championship Soccer TM / Checkers / Chopper Command / Circus AtariTM / Combat® / Combat Two / Cosmic Commuter / Crackpots / Crystal Castles® / Decathlon / Demons to DiamondsTM / Desert Falcon® / Dodge’Em / Dolphin / Double DunkTM / Dragster / Enduro / Fatal Run / Fishing Derby / Flag Capture / Football / Freeway / Frog Pond / Front LineTM / Frostbite / Fun with Numbers / Golf / Gravitar® / Grand Prix / Hangman / Haunted HouseTM / H.E.R.O. / Home Run / Human CannonballTM / Ice Hockey / Indy 500 / Jungle Hunt / Keystone Kapers / Laser Blast / Maze Craze / Megamania / MillipedeTM / Miniature Golf / MotoRodeo / Night DriverTM / Off The Wall

 

 

Pris og tilgængelighed

Atari Flashback 8 Gold koster i Danmark kr. 799,- (se dagspris)

(Finland: 99,99 euro, Norge og Sverige: 999 kr)

Er klar til salg i butikkerne nu.

 

Galleri

 

 

Annonce:
Forrige artikelXbox One X og S opdateres, HDR-fejl rettes
Næste artikelSega retrokonsol lanceres i Norden
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.