Forside Produkter HiFi & Surround

Beoplay M3: Ny kompakt multirum højttaler

-
Foto: B&O PLAY

B&O PLAY M3 er en ny kompakt højttaler fra den danske lydspecialist. Kan bruges solo og i multirum.

 

B&O PLAY er klar med et nyt ‘familiemedlem’. Beoplay M3 er en ny kompakt højttaler, der både kan benyttes solo eller sammen med andre multiroom-højttalere fra B&O PLAY og Bang & Olufsen.

Annonce:

Designer er Cecilie Manz har skabt Beoplay M3 som en enkel silhuet i oval form. Front cover kan udskiftes, og der er valg mellem farvet uld fra Kvadrat eller perlebørstet anodiseret aluminium med hulmønster.

Afspil musik direkte fra smartphone eller tablet f.eks. via Bluetooth, eller tilslut M3 til WiFi og stream via nettet. Til en eller flere højttalere.

Kabinettet på Beoplay M3 er lavet af stift polymer, som huser og indkapsler det akustiske kammer, mens basen af blød polymer giver øget stabilitet og afkobler højttaleren fra underlaget, så bassen kan yde optimalt.

Beoplay M3 lanceres i to farver: Natural og Black. Varianter i andre sæsonprægede farver vil lanceres senere hen.

 

Foto: B&O PLAY

 

Beoplay M3 har arvet en række funktioner og teknologier fra større Bang & Olufsen og B&O PLAY produkter, som eksempelvis avanceret digital signalbehandling (DSP), Adaptive Bass Linearization (ABL) og en sikring mod termisk og mekanisk overbelastning.

Højttaleren er udstyret med en specialdesignet 3½” mellemtone-/basenhed og en frontvendt basrefleksport. Diskanten er en soft dome-diskantenhed med neodymium-magneter.

Der er tre indstillingsmuligheder for lydbilledet, alt efter højttalerens placering i rummet.

 

Foto: B&O PLAY

 

Klar til Apple AirPlay 2

Beoplay M3 kommer med Chromecast Built-in og understøtter Beolink Multiroom, Apple AirPlay og QPlay 2.0.

Fra 2018 vil Beoplay M3 desuden understøtte Apple AirPlay 2, så det bliver muligt at sende lyd til flere AirPlay-kompatible højttalere på én gang og dermed afspille musik fra en iPhone til B&O PLAY og Bang & Olufsen højttalere.

 

Galleri

 

Priser og tilgængelighed

Beoplay M3 inkl. cover koster kr. 2.349,-

Ekstra cover i uld kr. 449,-
Ekstra cover i aluminium kr. 529,-

Er i butikkerne nu.

 

 

Annonce:
Forrige artikelHollywood: 7 ud af 10 Kodi-brugere er pirater
Næste artikelDen store iPhone sælger nu bedre end den lille
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.