Forside Nyheder

Boxers prisstigning er nu godkendt

-

Boxer TV har nu fået næste års prisstigninger godkendt af konkurrencemyndighederne.

En af betingelserne for at Stofa kunne få lov at købe Boxer TV, var at priserne som udgangspunkt ikke måtte stige mere end forbrugerindeks, i den tid som indeværende konsession løber. Det er frem til år 2020.

Annonce:

Dog således at konkurrencemyndighederne kan godkende en højere prisstigning, hvis det sker på baggrund af dokumenterede højere udgifter. Det kunne være tv-kanalerne der stiger mere i pris end forbrugerindex, eller en ændret sammensætning af kanalerne der resulterer i andre priser.

“Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har godkendt Boxers anmodning om at kunne hæve sine priser fra årsskiftet. Boxer har dokumenteret, at prisstigningerne skyldes stigende omkostninger, som tilsagnet kræver, hvis selskabet ønsker at hæve prisen på sine frit valg tv-produkter mere end forbrugerprisindekset”, oplyser Søren Bo Rasmussen, Kontorchef i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, overfor FlatpanelsDK.

I forhold til de priser der “slap ud” forleden så er der en enkelt ændring. Boxer foreslog en prisstigning på 20 kr/måned for Flex8. Her ville myndighederne kun godkende en stigning på 17 kr/måned.

De nye priser hos Boxer TV gælder fra 1/1 2018.

 

Boxer priser 2018

Mini-pakken stiger med 20 kr/måned (fra 299 til 319 kr)
Mix-pakken stiger med 20 kr/måned (fra 389 til 409 kr)
Max-pakken stiger med 20 kr/måned (fra 499 til 519 kr)
TV2-Pakken stiger med 20 kr/måned (fra 279 til 299 kr)

Flex (grundpris for frit valg) stiger med 10 kr/måned (fra 70 til 80 kr)
Flex8 (sammensæt selv) stiger med 17 kr/måned (fra 359 til 376 kr)

 

Annonce:
VIAFlatpanelsDK
Forrige artikelTEST: Huawei Mate 10 Pro
Næste artikelLoewe Bild 3: Ny serie med LCD og OLED TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.