Forside Produkter Mobil

Brødre snyder FaceID på iPhone X

-
Screenshot fra Twitter

To brødre (ikke tvillinger) har fået iPhone X til at åbne via FaceID på begges ansigter.

En af de store nyheder i iPhone X er at Apple har droppet hjemmeknappen med fingeraftrykslæser, og erstattet det med ansigtsgenkendelse.

FaceID, som det kaldes, skanner ansigtet når telefonen ønskes låst op, og genkendes personen foran åbnes automatisk op for telefonen.

Annonce:

Forud har telefonens ejer været igennem en forudindstilling hvor telefonen lærer ansigtet at kende, ligesom tidligere hvor fingeraftryk blev indlært.

Nu har 2 russiske brødre fundet en metode til at lære telefonen flere ansigter at kende, ihvertfald hvis de personer har en vis sammenlignelighed.

De to brødre er ikke tvillinger og der er 4 år imellem dem. De er ikke ens at se på, men har nogle af de samme ansigtstræk som går igen i familien.

Måden de snød iPhone X på fortæller de om i en video på Twitter. Ejeren af iPhone X satte telefonen op til sit eget ansigt. Herefter fik brormand lov at lege med telefonen i nogle timer, hvor der blev brugt pinkode til at åbne telefonen.

Efter nogle timers brug af pinkode der kunne iPhone X nu åbne på ansigterne fra begge brødre.

En mulig forklaring er at iPhone X skal kunne genkende en person i alle sammenhænge, om det er finkæmmet eller med morgenhår og om det er efter sport eller efter en sygedag i sengen, om det er med skæg eller uden, og at telefonen derfor lærer af de ansigtsgenkendelser der fejler.

Efter en periode med fejl på brormand, samtidig med at der blev indtastet korrekt pinkode, der har telefonen fået sporet sig ind på forskellene imellem de to brødre, og nu anerkender begges ansigter med ‘godkendt adgang’.

 

 

Annonce:
Forrige artikelSå er iPhone X landet på vores testbænk
Næste artikelAmazon vil omdanne ‘Ringenes Herre’ til deres ‘Game of Thrones’
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.