Forside Produkter Connected Home

Til marts dør alle Logitech Harmony Link

-

Logitech lukker og slukker for Harmony Link hub. Det produkt der gør det muligt for smartphones og tablets at agere universalfjernbetjeninger.

Logitech Harmony Link blev lanceret tilbage i 2011, og nu er det snart slut. Logitech lukker og slukker. Det skriver The Verge.

Annonce:

Og det er helt slut, for når Logitech trækker stikket til serverne, så vil produkterne dø verden over.

Dette viser den kedelige side af cloud-tjenester som Harmony Link er baseret på. At når et firma ikke længere ønsker at vedligeholde tjenesten, så dør produkterne.

“On March 16th, 2018, Logitech will discontinue service and support for Harmony Link. Your Harmony Link will no longer function after this date”, fortæller Logitech i en email til brugerne.

Logitech Harmony Link Hub fungerer som fjernbetjeningssender der kan omdanne en smartphone eller en tablet til en universalfjernbetjening. En app snakker sammen med hub’en, der så sender fjernbetjeningssignaler til produkterne.

Logitech giver ingen forklaring på hvorfor de produkter skal dø.

 

Logitech Harmony Link Hub

 

Opdatering

Logitech: Alle Link-ejere får en Hub i stedet

 

Annonce:
VIAThe Verge
Forrige artikelWaoo tager årsrekorden i prisstigning på tv-pakker
Næste artikelHollywood: 7 ud af 10 Kodi-brugere er pirater
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.