Forside * Featured

Ny robot pudser vinduerne

-

Ecovacs Winbot 950 er en ny robot der vasker og pudser ruderne.

Den nye Winbot 950 fra Ecovacs er en vinduesvaskerrobot, som vasker dine vinduer næsten helt selv. D

Annonce:

Du blot sætter den til at køre på et vindue, og så klarer den resten.

Robotten benytter ‘Smart Drive’, der er et styresystem udviklet til navigation på alle typer vinduer. Den har sensorer, der opdager eventuelle forhindringer.

Sprøjt lidt rengøringsmiddel på kluden, tryk start op robotten – og så kan du læne dig tilbage og nyde en lydløs rengøring.

Robotten suger sig fast på vinduet, og er specielt god på svært tilgængelige steder eller store vinduespartier. Den slutter hvor den starter, og kan også styres manuelt via den medfølgende fjernbetjening. Winbot giver automatisk besked når den færdig og klar til næste areal.

Robotten bruger et 4-trins program som både pudser og tørrer, så du slipper for striber. Samtidig kan Winbot 950 dreje 90 grader undervejs, så den kan komme ud i hjørnerne.

En sikkerhedsline forhindrer faldulykker, så robotten også kan benyttes på lejlighedsvinduer på højere etager – eller måske klare brusenichen på badeværelset uden fare for fald på fliserne.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

Ecovacs Winbot 950 koster kr. 3.099,-

Er på markedet nu.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.