Forside * Nyheder

Nye trailere ude for næste sæson af ’Black Mirror’

-

Fordelen ved ’Black Mirror’ er, at det er en antologi-serie, så man vi kan se trailere for enkelte afsnit og ikke bare en hel sæson.

Det er præcis den strategi, Netflix benytter sig af i fremstødet for den næste sæson af den populære serie, der ser på, hvordan teknologi kan have en uheldig indflydelse på vore liv.

Annonce:

Der er netop landet et par nye trailere. Den ene er for afsnittet ’Arkangel’, der er instrueret af Jodie Foster. Det handler om en mor, der vælger at tracke sit barns færden med en ny teknologi, som afsnittet er opkaldt efter. Det ender dog galt, som det som regel gør i ’Black Mirror’.

Den anden trailer er for ’Crocodile’, et afsnit, der handler om en maskine, der kan få hukommelsen på gled. En mand, der prøver at huske et biluheld bliver udsat for maskinen ved hjælp af en læge, der peger på, hvordan minder ofte bliver påvirket af vores følelser. Det lugter en hel del af Philip K. Dick.

Den eneste ting, de to trailere ikke siger noget om, er hvornår sæsonen rammer Netflix. Men ifølge de informationer, vi har tilgængelig, bliver det næppe før til næste år.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.