Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Sega retrokonsol lanceres i Norden

-
Sega Mega Drive Flashback

Nu lanceres retrokonsollen SEGA Mega Drive Classic i Danmark inkl. 85 klassiske spil.

Endnu en retrokonsol lanceres herhjemme nu. Det er ‘SEGA Mega Drive Classic Game Console HD’ der bringer klassiske SEGA-spil tilbage.

Konsollen kommer med to trådløse gamecontrollere samt porte for de originale controllere.

Annonce:

Der er HDMI-udgang med 720P HD-grafik og på indholdssiden medfølger der et udvalg på 85 af de klassiske SEGA-spil.

 

Sega Mega Drive Flashback

 

85 spil medfølger

De 85 spiltitler der medfølger er:

  • Mortal Kombat I, II, III
  • Virtua Fighter 2
  • Altered Beast
  • Phantasy Star series
  • Sonic series

Plus disse:

Adventure in the Park / Air Hockey / Black Sheep / Bomber / Bottle Taps Race / Brain Switch / Break a Fireline / Bubble Master / Cannon / Checker / Chess / Jewel Magic / Jura Formula / Jurassic Jungle / Lost World Sudoku / Mahjong Solitaire / Meatloaf Rotation / Mega Brain Switch / Memory / Mirror Mirror / Mr. Balls / Mya Master Mind / Naval Power / Panic Lift / Plumbing Contest / Skeleton Scale / Snake / Spider / T-Rex Memory Match / Wall-Breaking / Warehouse Keeper / Whack-A-Wolf / Yawning Triceratops / Golden Axe / Mortal Kombat / Phantasy Star IV / Shadow Dancer: The Secret of Shinobi / Sonic & Knuckles / Sonic the Hedgehog / Alex Kidd in the Enchanted Castle / Alien Storm / Altered Beast / Arrow Flash / Bonanza Bros. / Chakan: The Forever Man / Columns / Columns III / Comix Zone / Crack Down / Decap Attack / Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine / ESWAT: City Under Siege / Eternal Champions / Fatal Labyrinth / Flicky / Gain Ground / Golden Axe II / Golden Axe III / Jewel Master / Kid Chameleon / Phantasy Star II / Phantasy Star III / Ristar / Cross the road / Shinobi III: Return of the Ninja Master / Sonic Spinball / Sonic the Hedgehog 2 / Sonic 3D Blast / Sword of Vermilion / The Ooze / Vectorman / Vectorman 2 / Virtua Fighter 2 / Mortal Kombat II / Mortal Kombat 3 / Curling 2010 / Dinosaur Puzzle / Dominant Amber / Fight or Lose / Flash Memory / Hangman / Hexagonos / Hidden Agenda / Hide and Seek / Jack’s Pea

 

 

Pris og tilgængelighed

Sega Flashback koster i Danmark kr. 799,-

(Finland: 99,99 euro, Norge og Sverige: 999 kr)

Er klar til salg i butikkerne nu.

 

Galleri

 

Annonce:
Forrige artikelAtari retrokonsol lanceres i Norden
Næste artikelTEST: Google Pixel 2 XL
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.