Forside CES CES 2018

Vi kan få Samsung Galaxy S9 at se i januar til CES

-
Galaxy S9 skulle komme til at ligne Galaxy S8 (bill.) rent designmæssigt.

I år kan CES-messen få besøg af en gæst, der ikke normalt er at finde der: Årets Samsung Galaxy S-flagskib.

December er allerede lige om hjørnet, og så begynder nedtællingen allerede til CES i begyndelsen af januar.

Normalt præsenteres Samsungs nye S-model først ved Mobile World Congress i februar-marts, men til næste år kan det blive anderledes.

Annonce:

Det melder Evan Blass, også kendt som @evleaks, en af tech-verdenens mest troværdige lækage-kilder. Blass skriver på VentureBeat, at Samsung vil give et smugkig på S9 i forbindelse med CES, formentlig for at Apple ikke skal løbe med al opmærksomheden på grund af iPhone X helt frem til marts.

Der vil dog stadig være en officiel launch-event i marts som vanligt.

Blass mener dog også at vide, at vi ikke skal forvente nogle nyheder, der ryster os i vores grundvold, når det gælder Galaxy S9. Det bliver en polering af S8 snarere end et helt nyt design.

Ligesom forgængerne kommer S9 og S9+ til at have 5,8- og 6,2-tommers ”Infinity displays”, altså Samsungs Super AMOLED-skærme, der kører næsten helt ud til kanten.

I de markeder, hvor Galaxy S-serien kører med Qualcomm-processorer kommer de til at have det nye Snapdragon 845-chipset ombord, mens der kommer tilsvarende Samsung Exynos-processorer i resten.

Normalt er der kun skærmstørrelsen til forskel mellem den almindelige og plusmodellen i S-serien, men ifølge Evan Blass kan vi regne med at S9+ får 6GB RAM modsat S9’erens 4GB RAM, samt et dobbeltkamera, modsat S9’erens enkelte kamera.

Begge telefoner vil starte med lagerplads på 64GB, og holder fast såvel hovedtelefonstik som microSD-slot.

 

Annonce:
Forrige artikelNu kan du bruge Siri med MobilePay på iPhone
Næste artikelIntel bekræfter: Vores chips kan hackes
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.