Forside Nyheder

Waoo skruer op for gaming-universet i samarbejde med Pixel.tv

-
Jørgen Stensgaard og Thomas Bense

Fra slutningen af november kan Waoo’s TV-kunder se den populære internettjeneste Pixel.tv på samme måde som de øvrige TV-kanaler. Dermed skruer Waoo yderligere op for det udprægede fokus på gaming og eSport.

 

Waoo’s position som den TV-udbyder med størst fokus på gaming og eSport bliver yderligere konsolideret, når den populære internettjeneste Pixel.tv fra slutningen af november vil kunne fås med TV fra Waoo og således også via Waoo’s web TV-løsning, der kan tilgås fra alle enheder.

Annonce:

Pixel.tv, der er stiftet af Thomas Bense, som er tidligere TV-vært og blandt andet er kendt som spilekspert på TV 2, dækker gaming fra flere forskellige vinkler og tilbyder både live TV og arkivmateriale med blandt andet kendte danskere, der gamer. Pixel.tv afvikler konkurrencer og tester gaming-udstyr, og den grundige tilgang til og dækning af gaming-verdenen passer ifølge Jørgen Stensgaard, administrerende direktør i Waoo, perfekt til fiberselskabets profil.

”Vi har i forvejen et stort fokus på eSport og tilbyder eSportsTV i vores TV-pakke, ligesom vi er navnesponsor for Waoo CS:GO Ligaen, Waoo FIFA Liga og sponsorerer eSportsholdet Tricked, som bl.a. har den tidligere regerende FIFA-verdensmester. Derfor ligger samarbejdet med Pixel.tv lige til højrebenet,” siger Jørgen Stensgaard.

 

Både live TV og arkivmateriale

Pixel.tv sender i dag både forproduceret materiale og live TV, og man kan i dag få gratis adgang til nettjenesten, hvis blot man opretter en bruger. Men det, der bliver sendt på Waoo-kanalen, vil blandt andet være eksklusivt stof, som man ikke kan se på hjemmesiden – her vil nogle af udsendelserne være af længere varighed end dem, der bliver vist på hjemmesiden, og nogle af de arkiverede udsendelser vil blive vist i en ”directors cut”-version. Desuden er billedkvaliteten højere, end den er online, hvilket ikke mindst skyldes Waoo’s fiberkapacitet.

Stifter af Pixel.tv, Thomas Bense, ser frem til, at de gaming-interesserede seere fremover vil kunne se kanalen med TV fra Waoo.

”Vi er rigtig glade for samarbejdet med Waoo, som kommer til at betyde, at vi kan komme endnu længere ud med gaming-stof til danskerne. Gaming er et område, hvor interessen er kraftigt stigende i disse år, så vi ser meget frem til samarbejdet, som vi er sikre på vil komme både Waoo, Pixel.tv og ikke mindst seerne til gode,” siger Thomas Bense.

Jørgen Stensgaard ser samarbejdet med Pixel.tv som endnu en indikator på, at TV-valget hjemme i husstanden bliver stadig mere individualiseret.
”Vi ser hele tiden tegn på, at vores TV-vaner flytter sig. Vores individuelle præferencer bliver stadig mere udtalte, og ikke mindst efterspørgslen på TV, der handler om gaming, er voksende. Derfor er vi naturligvis glade for, at vi fremover kan levere endnu mere højkvalitets TV til seerne, som opfylder deres behov,” siger Jørgen Stensgaard.

At Pixel.tv fremover bl.a. vil kunne tilgås via Waoo’s TV-boks giver ifølge Jørgen Stensgaard seerne en fordel, når det kommer til at skulle prioritere mellem forskellige tilbud. I dag er indholdet på  Pixel.tv spredt på en lang række platforme fra Pixel.tv over Twitch.tv til Facebook og YouTube. Med samarbejdet bliver det hele samlet på TV-boksen, så man ikke skal lede efter indholdet mange forskellige steder.

”Danskerne har adgang til et utal af underholdningstilbud, og man kan godt se Pixel.tv ”bare” ved at gå på nettet og oprette en bruger. Men udover det eksklusive stof, har det at se Pixel.tv via Waoo’s TV-boks også den fordel, at man har direkte adgang som til alle andre TV-kanaler og ikke skal tænke på at skulle logge ind. Det er nemt at gå til for både børn og voksne, fordi alt er samlet i boksen,” siger Jørgen Stengaard.

Annonce:
KILDEPressemeddelse, Waoo
Forrige artikelLive action-serie i Star Wars-universet på vej til tv-skærmen
Næste artikelNy teknologi giver Car-Fi uden højttalere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.