Forside * Nyheder

Første trailer for ’Altered Carbon’ fra Netflix er online

-

Den næste, store science fiction-satsning fra Netflix kommer til februar.

Den hedder ’Altered Carbon’ og er baseret på Richard K. Morgan’s bogserie af samme navn fra 2002.

Annonce:

’Altered Carbon’ handler om en verden, hvor mennesker – typisk rige mennesker – kan overføre deres minder og personlighedstræk til en ny krop, når den gamle dør. På den måde kan disse mennesker opnå udødelighed, i hvert fald på det mentale plan.

Svenske Joel Kinnaman spiller hovedrollen som en død soldat, der bliver vækket til live igen for at efterforske mordet på en af disse rige menneskers tidligere krop. Han har allerede været med i to store Netflix-serier, inklusive ’House of Cards’ og den amerikanske version af ’Forbrydelsen’, ’The Killing’.

Kinnaman spillede også hovedrollen i genindspilningen af ’RoboCop’, så han er allerede blevet vakt til live for at udføre efterforsknings- og politiarbejde én gang.

Der har allerede været et par teasere, der introducerer karakterer fra serien, men nu er den første, rigtige trailer kommet online.

’Altered Carbon’ får premiere 2. februar.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.