Forside Nyheder

’House of Cards’ vender tilbage – uden Kevin Spacey

-

Nu er det Claire Underwoods tur til at køre butikken.

Der har været lidt tvivl om, hvad der skulle ske med ’House of Cards’, efter Netflix har meddelt, at de ikke længere vil samarbejde med den sexskandale-ramte Kevin Spacey.

Annonce:

Men nu ved vi besked.

Variety skriver, at den sæson, der så småt var gået igang med at blive produceret, bliver gjort færdig med Robin Wright (bill.) i hovedrollen. Wright spiller som bekendt Claire Underwood, der både er præsidentfrue og vicepræsident, gift med Spaceys karakter, præsident Frank Underwood.

I slutningen af den seneste sæson bliver Claire indsat som præsident, efter at Frank bliver tvunget til at gå af på grund af bl.a. mordanklager. Frank forventer at blive benådet af Claire, men det lader ikke til at Claire har tænkt sig at gøre dette, og dermed har forfatterne til serien allerede et springbræt til at vippe Kevin Spaceys rolle ud af serien.

Claire begynder i slutningen af sæsonen at bryde ”den fjerde væg” og tale til publikum, akkurat som Frank har gjort det i hele serien. Ironisk nok var det allersidste, der skete i den seneste sæson, at Claire Underwood kiggede ind i kameraet og sagde ”My turn”. Det ser altså ud til at blive til virkelighed i mere end én forstand.

’House of Cards’ genoptager indspilningerne i begyndelsen af næste år.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.