Forside Produkter Multirum

IKEA og Sonos går sammen om lyd til det smarte hjem

-

IKEA og Sonos skal sammen skabe produkter der giver lydoplevelser til det intelligente hjem.

Møbelkæden IKEA og specialisten indenfor multirum musik, Sonos, indleder et samarbejde om produkter til det smarte hjem.

Annonce:

“IKEA og Sonos vil skabe lyd for mange mennesker”. Sådan indleder møbelkæden dagens udmelding om det nye samarbejde.

 

Teams fra IKEA og Sonos mødes. Foto: IKEA

 

Udvidelse af IKEA Home Smart

IKEA fortæller at deres ‘Home Smart’ kollektion i dag tæller forskellige former for trådløse opladere og smarte lysprodukter. Næste skridt er smart lyd til hjemmet, og der er valget faldet på Sonos som partner.

“Sammen med Sonos vil vi demokratisere musik og lyd derhjemme, og vi vil skabe produkter designet til at få folk til at lytte sammen hjemme”, fortæller Björn Block, chef for IKEA Home Smart, og fortsætter:

“Gennem vores samarbejde med Sonos kombinerer vi IKEAs hjemmeunderholdningskompetence med Sonos ekspertise inden for god hjemmelyd”.

 

 

Til salg globalt i 2019

Samarbejdet med Sonos bliver globalt, men IKEA løfter ikke sløret for hvad det er for produkter de har i tankerne.

“Vi mener, at lyden vil være en del af hjemmedesign, og sammen med IKEA vil vi nu arbejde for at skabe produkter, der gør folks hjem til at se bedre ud og lyde endnu mere fantastisk”, fortæller Patrick Spence, direktør for Sonos.

Der er endnu tid til at få finpudset og bearbejdet de produkter, som Sonos skal være med til at skabe. De lander nemlig først på hylderne i IKEA-varehusene i løbet af 2019.

 

Annonce:
Forrige artikelForskere: Streamingtjenester afløser ikke pirat-seening
Næste artikelEuropa League fortsætter hos Discovery i 3 år.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.