Forside Indhold og distribution Film

JJ Abrams udvikler ’Star Trek’-film med Quentin Tarantino

-
Foto: Gage Skidmore

Det pæne, polerede og rebootede ’Star Trek’-univers kan have fået et los bagi, næste gang, vi ser det.

Der har ikke rigtigt været noget nyt om den nyeste serie af ’Star Trek’-film efter den seneste udkom sidste år. Men nu forlyder det, at selveste Quentin Tarantino skal stå bag den næste.

Annonce:

Tarantino er tilsyneladende lidt af en Trekkie og har længe næret ønske om at lave noget i ’Star Trek’-universet. I følge Deadline og Hollywood Reporter får han nu chancen for at prøve det af.

Paramount har angiveligt sagt ja til at lade JJ Abrams udvikle den næste ’Star Trek’-film sammen med Quentin Tarantino, der så også ville skulle instruere den.’

Tarantino har sagt, at han overvejer at gå på pension efter sine to næste film, og har i den forbindelse udtalt til sladdermediet TMZ, at Paramount skal skynde sig, hvis de vil give ham chancen for at bestyre USS Enterprise og hendes besætning.

Paramount og Abrams har sagt ja på baggrund af et pitch, som Tarantino allerede har fremlagt til Abrams, og de to vil nu sammensætte et hold af manuskriptforfattere, der kan udvikle historien yderligere. Der er stadig langt til at filmen bliver til virkelighed, men det vil uden tvivl blive interessant at se, hvad Tarantino kan gøre ved Star Trek-universet.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.