Forside Nyheder

Jony Ive skal styre Apples designtropper igen

-

Det kan enten være en god nyhed for fans af Apples design…eller en dårlig nyhed.

Apple har bekræftet overfor Bloomberg, at Jony Ive nu vender tilbage til en position, hvor han har direkte ledelseskompetence over de designere, der arbejder på Apples produkter.

For to år siden blev Jony Ive forfremmet til Chief Design Officer, hvilket skulle give ham mere tid til at fokusere på det, han virkelig holder af – altså design – i stedet for at have personaleansvar og skulle have med administration at gøre.

Apple valgte i stedet at sætte andre til at styre designholdet i det daglige.

Men nu vender han tilbage til sin gamle stilling og overtager igen ledelsen af design-teamet. Ifølge Apple sker dette, fordi arbejdet med Apples nye hovedkvarter, det rumskibslignende Apple Park, nu er overstået.

Men som Engadget noterer sig, så har der været rettet skarp kritik mod Apple i de sidste par år, inklusive opladningsfunktionerne for Apple Pencil og deres nyeste mus, og så det berygtede kamera-hak på iPhone X.

Annonce