Forside Nyheder

Her er Magic Leaps sagnomspundne Mixed Reality-brille

-

Man skal nok tilbage til Oculus Rifts tidligste dage for at finde en lignende form for hype.

Det amerikanske firma Magic Leap har fået gigantinvesteringer fra Google og kinesiske Alibaba til udviklingen af deres AR- og VR-teknologi, og rygterne er gået om, hvor ganske speciel deres teknologi er. Men indtil nu har teknologien været holdt meget hemmelig.

Annonce:

Nu har vi dog fået syn for sagn. I dag har Magic Leap endelig vist Magic Leap One Creator Edition frem, der er den første udvikler-udgave af deres Mixed Reality-brille, der altså blander VR og AR.

I stedet for den sædvanlige brille i dykkermaske-stil ligner Magic Leap One i højere grad et par almindelige briller. Meget af teknologien er taget ud og befinder sig i stedet i en lille ekstern, cirkulær enhed, som brillerne hænger sammen med, og som brillerne er forbundet til med et kabel.

Ifølge Rolling Stone hedder den lille minicomputer ’Lightpack’, og med den får man en Mixed Reality-oplevelse, der skulle være en hel del mere realistisk end lignende produkter, som f.eks. Microsofts HoloLens.

Udviklere kan skrive sig op til at komme på listen over købere nu, mens Magic Leap forventer, at forbrugerversionen af brillen kommer på gaden engang til næste år. Der er endnu ikke blevet meldt noget ud om pris, hverken for udviklere eller forbrugere.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.