Forside Indhold og distribution Film

Ny trailer for ‘Ready Player One’

-

Et af næste års helt store sci-fi-brag ser ud til at komme fra Steven Spielberg.

Hans indspilning af Ernst Cline’s bog ’Ready Player One’ om en dyster fremtid, hvor det er populært at flygte fra den grimme virkelighed ind i en virtuel verden, der domineres af popkulturelle referencer fra 80’erne og 90’erne har været længe undervejs.

Annonce:

Der har været arbejdet så længe på effekterne og post-produktionen, at Spielberg har nået at lave en hel, ny film i mellemtiden, ’The Post’, der handler om avisen Washington Posts håndtering af lækagen af de såkaldte ’Pentagon Papers’, der var med til ændre kursen på USAs udenrigspolitik under Vietnamkrigen. ’The Post’ når at få premiere før ’Ready Player One’ i USA – i Danmark kommer den dog først til april.

Men når det gælder ’Ready Player One’, der har premiere til marts, er der lige kommet en ny trailer, som du kan se herunder. Den afslører lidt mere af den historie, der udspiller sig uden for den virtuelle verden.

Annonce:
Forrige artikelApple bekræfter køb af Shazam til brug på egen musiktjeneste
Næste artikelNu kan Xbox One X og S vise YouTube-videoer i 4K
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.