Forside Produkter Medieafspillere

Podspeakers lancerer MicroPod i trådløs udgave

-
MicroPod MKII

Den nye MicroPod er den første i serien af nye, trådløse og bærbare Podspeakers med Bluetooth og indbygget batteri.

De originale Podspeakers er blandt nogle af verdens mest anerkendte højttalere og designikoner.

2 Trådløse kan sættes op i stereo-par

Den nye MicroPod Bluetooth MKII har den nyeste Bluetooth teknologi og er opgraderet med True Wireless (TWS) funktion for trådløs stereoparring.

Annonce:

MicroPod Bluetooth MKII fungerer perfekt som stand-alone højttaler, men benytter du to MicroPods sammen, vil du, med True Wireless stereo support og trådløs stereoparring af de to højttalere.

Kommer med batteri, så kan tages med på farten

MicroPod Bluetooth MKII er den første stand-alone højttaler i Podspeakers serien. Med indbygget batteri kan den spille i op til 10+ timer.

Klassisk design – Moderne teknologi

Den første MicroPod blev lanceret i 2001. Designmæssigt ligner den den ikoniske MiniPod, men som navnet antyder, er formfaktoren noget mindre. De diskrete dimensioner gør den velegnet til at placere på et bord eller på en hylde – for eksempel med påmontering af de medfølgende spikes (ben), der får MicroPod´en til at se ud som om, den svæver frit i rummet. Med tilkøb af et vægbeslag er det endvidere muligt at hænge højttaleren op.

MicroPod Bluetooth MKII har ganske vist det velkendte og klassiske design fra sin forgænger, den første MicroPod i 2001, men teknisk set afspejler den nye højttaler fuldt ud den teknologiske udvikling, og fremstår som en moderne og opdateret, aktiv højttaler – helt og aldeles trådløs.

MicroPod Bluetooth MKII fås i tre farvevarianter: Matte Red, Matte Black og Satin White.

MicroPod Bluetooth MKII – FEATURES:

  • Indbygget batteri – spiller op til 10+ timer
  • True Wireless stereo support – “one is amazing, two is a blast”
  • Stand-alone HiFi Bluetooth højttaler
  • Fås i farverne: Matte Red, Matte Black og Satin White
  • Tre sorte spikes (ben) inkluderet

 

Priser og tilgængelighed

Podspeakers MicroPod Bluetooth MKII fås i tre farver: Matte Red, Matte Black og Satin White, leveret med tre stk. sorte spikes (ben). Vejledende udsalgspris er DKK 1.499,-

Ekstra Aluminium spikes (ben) fås i Aluminium Soft Gold, Aluminium Dark Metal og Aluminium Soft Silver til vejledende udsalgspris DKK 99,- (pr. sæt med tre spikes).

Alle produkter er i butikkerne fra 1. december 2017.

Annonce:
KILDEPressemeddelse, EET Europarts
Forrige artikelYouSee har hentet kundeservice hjem
Næste artikelSpotify vil binde dig i et år, i bytte for 2 mdr. rabat
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.