Forside Produkter Mobil

Apple gør “sløv iphone” til en indstilling

-

Tim Cook har nu lovet at ejere af iPhones der er blevet langtsommere fordi Apple har sat hastigheden ned for at spare på batteriet, nu selv kan vælge om den skal være sløv eller hurtig.

I et interview med ABC News, fortalte Apples direktør Tim Cook, at den kommende opdatering af iOS 11, vil tillade brugerne at bruge en indstilling til at slå den dårligere ydelse fra. Dette vil så påvirke batteritiden.

Annonce:

Apple vil i indstillinger vise hvad status batteriet har omkring batteritid, så brugerne kan se om det giver mening at skifte batteriet ud, eller køre med en langtsommere iPhone.

Opdateringen forventes at komme en gang i marts i år, mens betabrugere kan forvente den i løbet af februar.

Læs også: Opdateret: Apple undskylder for at sløve iPhone ned uden kunders viden

 

Se interviewet her

Interviewet med ABC News indeholder også en lang forklaring på den store satsning Apple har valgt med at flytte arbejdspladser tilbage til USA. Du kan se hele interviewet med Tim Cook nedenfor. Hvis du kun vil se hans udtalelser omkring opdateringen, starter det ca. 4:27 inde i videoen.

 

Annonce:
Forrige artikelAmazon giver  ’The Tick’ endnu en sæson
Næste artikelMinecraft-boss bliver Microsofts nye spil-chef
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.