Forside * Nyheder

Man tror det er løgn: Fejl på YouSee igen (opdateret)

-

YouSee har her til aften fejl på flere af de tjenester der kræver login.

Dagens YouSee-problemer er endnu engang relateret til et eller andet omkring validering af login.

Annonce:

De skriver at der kan opleves fejl på tjenester som ‘Mit YouSee’ og Webmail.

Endnu engang berører det også YouSee-boksene, hvor YouSee fraråder at de genstartes, med mindre de er blevet opdateret i dag med den software som tillader genstart af boksene uden ny login.

Se også: Klar til næste nedbrud: Nu kan YouSee-bokse genstartes uden net

 

Kanal-selvbetjeningen virker ikke

 

Adgangstjek fejler

Recordere.dk har nu testet på problemerne og der ser ud til at være problemer med validering af login, altså hvad et YouSee-login abonnerer på og dermed har adgang til.

Her opleves også at adgangen til app’en ‘YouSee Film & TV’ fejler. Det er muligt at logge på app’en, men der vises ikke det indhold der abonneres på.

Der er heller ingen adgang til optagelser i skyen (cloud recording) fra den nye tv-boks, ligesom det ikke er muligt at benytte forskellige selvbetjeninger lige nu, som skifte af kanaler.

Oplever I fejl på andet, så skriv gerne en kommentar herunder.

 

Servicemeddelelse fra Facebook

Dybt beklageligt, så oplever vi i øjeblikket en generel fejl med “Mit YouSee” samt Webmail. Hvilket betyder, at du i øjeblikket kan opleve, at du ikke kan tilgå din profil, når du prøver at logge ind.

Fejlen berører også Humax Tv-boksen, så hvis du allerede har den kørende, må du endelig ikke slukke for den, da du herefter kan risikere, at du ikke kan få adgang til indholdet på den.

Vores tekniske afdeling er opmærksomme på problemet, og vi arbejder intensivt på at få løst problemet, så I igen kan tilgå jeres profiler.

I kan følge fejlretningen via følgende link: yousee.dk/driftinfo

Venlig hilsen
YouSee

 

Samme fejl som sidst?

Ligesom sidst er det flaskehalsen “YouSee login” som gør at flere af deres tjenester falder fra hinanden, og sidst det skete for under 10 dage siden lovede direktøren for Yousee TV Jacob Mortensen bod og bedring, og endnu mere redundans.

Men med aftenens nedbrud, der er det tredie inden for 40 dage, må man forvente at YouSee sætter fart på opgraderingen af deres kernesystem.

 

Opdatering tirsdag kl. 20

Fejlen indtraf ved 17-tiden og her kl. 20 ser det ud til at YouSee-tjenesterne fungerer normalt igen.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.