Forside CES CES 2018

Hurtig Huawei MESH WiFi

-

Huawei lancerer nyt WiFi-system til hjemmet der skal forbedre dækningen.

På CES-udstillingen i Las Vegas viste Huawei deres seneste netværksroutere frem. Et nyt WiFi-system baseret på MESH-teknologi.

Annonce:

Det skal forbedre WiFi-dækningen indenfor hjemmets vægge, og sikre at dækningen når ud i hver en krog.

HUAWEI WiFi Q2 hedder systemet, hvor der udover rækkevidde er fokus på hastighed.

“Vi streamer mere musik og film end nogensinde før, og det betyder, at et hurtigt og pålideligt WiFi-system er helt essentielt. Det nye WiFi-system fra Huawei giver familier en effektiv løsning på deres netværksudfordringer, så de får en god WiFi-forbindelse i alle hjemmets afkroge”, fortæller Richard Yu, CEO i Huawei Consumer Business Group.

Huawei fortæller at forskellen ligger i deres ‘G.hn gigabit PLC-modul’ som sikrer stabil WiFi selv gennem vægge og andre fysiske barrierer. Dette PLC-modul kan klare hastigheder op til 1.867 Mbps på et netværk med op til 192 samtidigt forbundne enheder.

Der understøttes 802.11v protokollen hvor enhederne automatisk vælger det hurtigste af de hotspots der er installeret.

Udover hurtig opsætning, er det nye system udstyret med en algoritme, som forhindrer udefrakommende at koble sig på nettet.

 

 

Pris og tilgængelighed

Ikke oplyst.

 

Annonce:
Forrige artikelLG boss kasserer G7: Det er en ommer
Næste artikelChromecast kan spolere hjemmets WiFi
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.