Forside Detail

Mavepuster til Power: Må sænke farten i Danmark

-
Power Lyngby. Foto: Power

Power må lette på speederen i forhold til nye butiksåbninger i Danmark, med mindre banken giver grønt lys.

Den agressive elektronikkæde Power stækkes nu i forhold til farten på yderligere ekspansion i Danmark. Det skriver Finans.

Kæden har brugt for mange penge på at åbne varehuse rundt omkring i skandinavien, og det har fået banken til at bede kæden sætte farten ned i forhold til nye butikker.

Annonce:

Power har nemlig måttet hente en kapitalindssprøjtning på mere end en halv milliard kroner i den norske storbank DNB, og der fulgte krav med om at lette på speederen forhold til åbning af nye varehuse i Danmark.

Power åbnede 8 nye butikker herhjemme sidste år. Bankens krav om at sænke farten på den videre ekspansion i Danmark gælder for de næste 2 år.

“Vi planlægger at åbne 1-2 nye varehuse i Danmark i år og fire i 2019. Skal vi mere end det, må vi ind over banken. Det er dyrt at ekspandere hurtigt i flere lande på samme tid. Derfor har vi brug for ny kapital og likviditet”, siger adm. direktør Ronny Blomseth, Power International, som også er bestyrelsesformand for kæden i Danmark, til Finans.

Power har nu 12 butikker i Danmark, mens konkurrenten Elgiganten har 37.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.