Forside Nyheder

Minecraft-boss bliver Microsofts nye spil-chef

-
Microsofts Matt Booty er vild med gamle kampfly, og tager gerne selfier, når han er på vej på vingerne i et fly fra 2. verdenskrig.

Minecraft er som bekendt en gigantisk succes, som ser ud til at trives, efter Microsoft overtog spillet.

En enkelt mand bliver nu belønnet for succesen, nemlig Matt Booty. Det er ham, der har indtil nu har taget sig af Minecraft hos Microsoft. Men nu får han langt større ansvar.

Annonce:

Booty er nemlig blevet forfremmet til at være chef for Microsoft Studios, firmaets egen afdeling for udvikling af spil til bl.a. Xbox-platformen.

Phil Spencer, der tidligere var chef for Xbox, er nu blevet overordnet chef for alt, hvad der har noget med spil at gøre hos Microsoft, fra hardware til software. Matt Booty skal nu svare direkte til Spencer.

Disse ændringer sker efter en del kritik af Microsofts spilstrategi, som mange mener er ikke-eksisterende. Efter tidligere at have været en dominerende faktor, har Microsoft Studios i det seneste års tid måttet aflyse og forsinke en række titler, og Xbox One X blev lanceret uden nogle store flagskibs-spil, der var eksklusive til denne platform.

Ifølge GamesBeats vil Microsoft nu bruge flere ressourcer på deres spildivision, et tiltag, Matt Booty kommer til at være en stor del af.

Annonce:
Forrige artikelApple gør “sløv iphone” til en indstilling
Næste artikelAmazon vil også have en ’Bright’
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.