Forside Indhold og distribution Film

Netflix bekræfter ’Bright’-efterfølger

-

Netflix’ største filmsatsning nogensinde får nu en efterfølger.

’Bright’ med Will Smith, Joel Edgerton og Noomi Rapace fik premiere på streamingtjenesten lige før jul, og der var mange, der holdt øje med, hvordan det gik med den.

Annonce:

Filmen havde nemlig kostet 90 millioner dollar at lave, hvilket er langt mere, end Netflix normalt betaler for deres egenproduktioner. Der er ganske enkelt tale om en Hollywood-blockbuster, der bare aldrig har været på et biograflærred.

Men det gik godt, i hvert fald rent kommercielt. Anmelderne var ikke begejstrede for filmen, men det var fans af scif-fi og fantasy til gengæld. Filmen foregår i de mere skumle dele af Los Angeles i et univers, hvor orker, elver og feer lever side om side med mennesker, og følger den første ork, der bliver ansat i Los Angeles’ politi som et integrationsprojekt. Da der begynder at komme magi ind i billedet, bliver det hele først meget mere interessant.

’Bright’ blev set 11 millioner gange i løbet af de første tre dage, den var på tjenesten. Taget i betragtning, at den tredje af de dage var juleaften, er det ret pæne seertal. Det er i følge Netflix mere end nogen anden Netflix-film har klaret i den første uge.

Så naturligvis kommer der en fortsættelse – hvilket producerne bag filmen har fejret med denne lille sjove video:

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.