Forside Nyheder

Philips TV får Google Assistant og HDR10+ i år

-
Foto: recordere.dk

Google Assistant og HDR10+ kommer med i 2018-sortimentet af Philips TV

I år får Philips TV flere nyheder. Taleassistenten Google Assistant rykker ind i alle de nye Philips-modeller der har Android TV samt indbygget mikrofon

8000-serien af LCD TV og OLED-modellerne får også den nye HDR10+, der er en ny åben HDR-standard udarbejdet af Panasonic og Samsung. I forhold til HDR10 så tilføjes dynamiske metadata, hvor HDR kan – med Dynamic Tone Mapping – skifte indstillinger per scene eller per billed, som det kendes fra Dolby Vision.

Annonce:

 

Google Assistant i 1. halvår

Muligheden for at benytte Google Assistant vil blive rullet ud på 2018-modellerne af Philips Android TV i løbet af 1. halvår.

Med Google Assistant på et Philips TV kan forbrugerne finde og spille musik, film, videoer og andet indhold fra populære tjenester som eksempelvis YouTubeTM og Netflix, få hjælp til at planlægge dagen ved at få de seneste nyheder eller trafikmeldinger eller vejrudsigter, ligesom de kan planlægge aftaler og sætte visuelle advarsler op.

Google Assistant kan også bruges til via TV’et at styre andre kompatible enheder i det intelligente hjem; eksempelvis højtalere, Nest Home Automation og Hue-produkter fra Philips Lighting. For at aktivere Google Assistant på et Philips Android TV fra 2018 er det nok at trykke på en dedikeret knap på fjernbetjeningen.

Alle modeller med Android TV er forberedt for Google Assistant.

Den fulde funktionalitet kommer med en softwareopdatering, hvor det lægges ud med en engelsksproget version i årets 1. halvdel fulgt af andre europæiske sprog i takt med at Google er klar med support på de enkelte sprog.

Philips planlægger også at gøre det muligt at opgradere nogle af 2017-modellerne med Android TV til Google Assistant.

Bemærk dog at Google Assistant i skrivende stund ikke officielt er tilgængelig i Danmark.

 

Annonce:
Forrige artikelApple HomePod vil også understøtte FLAC
Næste artikelPhilips forkæler os med 3 nye OLED TV-serier i år
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.