Forside Baggrund

Power vil vinde markedet for tv-kalibrering

-

Elektronikkæden Power investerer nu i at brede tv-kalibrering ud til alle.

Power vil være størst på kalibrering og det skal være med til at sikre den bedst mulige tv-oplevelse. Elektronikkæden har derfor indgået et samarbejde med SpectraCal, der er markedsledende indenfor kalibreringssoftware med produktet CalMAN.

Annonce:

“Vi oplever, at kunderne stiller større og større krav til billedkvaliteten. Derfor går vi nu at gå all-in på kalibreringsmarkedet med den nyeste og bedste teknologi”, fortæller Sebastian Lillelund, salgschef for Lyd & Billede hos Power, og fortsætter:

“Power er den første detailkæde i Danmark, som samarbejder med SpectraCal, der blandt andet er en fast bestanddel i kalibrering af store Hollywood- og Netflix-produktioner. Den teknologi bringer vi nu til de danske forbrugere”.

Power fortæller at de på nordisk plan har investeret et millionbeløb i kalibreringsgrej fra SpectraCal og sendt medarbejderne på undervisning.

“Hele vores nordiske personale inden for lyd og tv er den seneste tid blevet undervist af en international specialist fra SpectraCal. Det betyder, at alle nu kan gå ned i hvilken som helst POWER-butik og få kalibreret sit tv og tage hele Hollywood-oplevelsen med sig hjem i stuen”, fortæller Sebastian Lillelund.

En kalibrering tager op til en time og kan udføres på både HDTV og UHD tv inkl. HDR, og efter kalibreringen udleveres en rapport der viser resultatet før og efter.

Det koster kr. 1.499,- for en kalibrering hos Power.

 

Annonce:
Forrige artikelBliv betatester på næste store PS4-opdatering
Næste artikelHar du købt en telefon på OnePlus’ website? Tjek dit kreditkort
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.