Forside CES CES 2018

Samsung vil integrere alting tættere under ’SmartThings’.

-

Samsungs hovedbudskab ved firmaets CES-pressemøde handlede i højere grad om at få alle firmaets produkter til at tale mere sammen.

Samsungs IoT-satsninger har over årene haft adskillige navne, afhængig af kategorien: Samsung Connect, SmartHome og SmartView. Men i år bliver de samlet under navnet på det firma, Samsung i sin tid købte for at blive stærkere på netop disse teknologier: SmartThings.

Annonce:

Fremover vil SmartThings-app’en blive centrum for Samsungs IoT-initiativer, som går på tværs af AV-dimser og f.eks. hårde hvidevarer. Samtidig har Samsung lovet, at alle deres produkter bliver ”intelligente” i 2020, hvilket som minimum betyder, at de kan arbejde sammen med firmaets AI-software og den virtuelle assistent Bixby.

Disse nyheder blev præsenteret ved den sydkoreanske tech-gigants hovedpressemøde under CES-messen. Samsung demonstrerede fænomenet ved f.eks. at vise, hvordan de nye topmodeller indenfor tv-kategorien nu kan samarbejde med det intelligente køleskab FamilyHub.

Man kan få vist på tv’et, hvad der er i køleskabet, så man fra sofaen kan afgøre, om man hellere vil bestille en pizza end gå ud og prøve at lave noget af de ingredienser, der er i køleren. Til det sidste kan Bixby naturligvis foreslå opskrifter med de forhåndenværende madvarer. Når man så – for det gør man jo – beslutter sig for at bestille en pizza i stedet, kan man med den intelligente dørklokkes kamera se, når pizzabudet kommer.

Du kan også bringe de samme ting op på din smartphone eller Samsung-tablet etc. og fra disse enheder kan du naturligvis også holde styr på den intelligente vaskemaskine og andre af husets intelligente enheder. Historien melder dog ikke noget om, hvorvidt du kan bede vaskemaskinen om at starte et nyt afsnit af ’Black Mirror’ på skærmen i stuen.

 

Annonce:
Forrige artikelNy Sony Blu-ray med HDR10 og Dolby Vision
Næste artikelYevos nye trådløse øretelefoner er lavet med nedsmeltede skydevåben
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.