Forside Indhold og distribution Musik

Spotify tester “radio”-app

-

Spotifys ”radio”-funktion får nu måske sin egen app.

Funktionen, hvor man lader Spotify vælge musikken i et kontinuérligt flow i stedet for selv at sætte musikken på, bliver lige nu testet i en separat app med det passende navn ’Stations’.

Annonce:

Som med alle andre, lignende funktioner hos andre musikudbydere kommer inspirationen fra amerikanske Pandora, hvor du kan lave en række ”radiostationer” til dig selv, hvor en kunstig intelligens efterhånden lærer din smag at kende.

Det sidste hjælper du selv med til ved at fortælle app’en, om sangen, den har valgt, falder i din smag eller ej.

Når Spotify således overvejer at lave en separat app til denne funktion, er det et frontalangreb på Pandora, især i USA, hvor Pandora er Spotifys nærmeste konkurrent på streaming-området. Ligesom Pandora er det meningen, at app’en skal kunne bruges gratis med reklamer mellem visse af numrene.

Lige nu bliver app’en imidlertid kun testet på et lille udvalg af Android-telefoner, og kun i Australien. Det skriver Variety.

Om app’en bliver tilgængelig for alle på et tidspunkt – og om Spotify får de rette rettighedsaftaler på plads til at lancere en sådan tjeneste i Norden – må tiden vise.

Annonce:
Forrige artikelNintendo Switch har overhalet Wii U på mindre end et år.
Næste artikelSonos fjernbetjening holder op med at virke til april
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.