Forside Baggrund

Tidal forlænger: 3 måneders gratis streaming (også HiFi)

-

Tidal giver nu kunder, der tog mod juletilbudet om en gratis prøverunde, mulighed for yderligere 3 måneders gratis streaming – også på HiFi.

Tidal annoncerede juledag en kampagne for at få flere abonnenter ind på musiktjenesten.

Her satte de musikken fri for nye kunder i 12 dage, frem til og med 5. januar 2018, uden binding og uden krav om indtastning af kreditkort-oplysninger eller anden betalingsmetode.

Nu hvor kampagnen nærmer sig slutningen, der er Tidal begyndt at lokke kunder der tog imod tilbudet med et nyt tilbud:

Forlæng gratis-perioden med 3 måneder, mod at tilføje en betalingsmetode til abonnementet. Opsiges abonnementet indenfor de 3 måneder har det ikke kostet noget.

“You have X days left on your trial. Get an additional 90 FREE days of TIDAL by adding a payment method to your account. Cancel at anytime during your free trial and you will not be charged”, lokker Tidal kunder der tester med på igangværende kampagne.

Det er især et godt tilbud for nye kunder der afprøver Tidal HiFi, med streaming i CD-kvalitet og hi-res kvalitet (hvor tilgængeligt). Normalt kan Tidal HiFi nemlig kun afprøves gratis i en uge, her får man over 3 måneder.

 

Opdatering 3/1

Tilbud gælder kun igangværende abb.

Bemærk at tilbudet om at forlænge i 3 måneder alene gælder for det igangværende prøveabonnement.

Afprøves Tidal Premium så gælder tilbudet for det abb.

Afprøves Tidal HiFi så gælder tilbudet for det abb.

Premium og HiFi er to forskellige abonnementer, med to forskellige priser, så der kan ikke overføres gratisdage fra det ene abb. til det andet.

 

Annonce