Forside Nyheder

YouSee 4K tv-boks lanceres mandag den 8. januar

YouSee 4K TV-Boks (Humax YS-4000) (foto: recordere.dk)

Efter længere tids test, lader det til at YouSee er ved ar være klar med deres nye 4K TV-Boks, der gemmer dine optagelser i skyen.

Det var forventet at YouSee ville lancere deres opdaterede TV-Boks YS-4000 i efteråret, efter YouSee på et pressemøde på IFA viste glimt af de nye funktioner. Men tiden gik, og først nu lader det til at YouSee er klar til at lancere deres næste generation TV-Boks.

Mai-Britt Noe fra YouSee bekræfter overfor recordere.dk, at boksen er klar, og den kommer i næste uge.

Annonce:

”Brugeroplevelsen vil stort set være den samme, uanset om vores kunder bruger den eksisterende eller den nye tv-boks. Der er dog tilføjet to store ændringer. For det første har den nye boks ikke en harddisk, men giver derimod vores kunder mulighed for at gemme op til 250 timers optagelser i skyen og altså tage deres yndlingsprogrammer med på farten. For det andet giver den mulighed for at vise indhold i 4K. Fra lancering vil det være tilgængeligt for kunder, der har et 4K-abonnement hos Netflix, men vi vil løbende udvide med andet 4K-indhold,” siger Jacob Mortensen, tv-direktør i YouSee i en pressemeddelse som kom i dag.

Samme brugerflade, meget bedre performance

YouSee har valgt samme leverandør som deres nuværende boks. Det er en Humax boks, og derfor er brugerfladen meget identisk med den vi kender fra de nuværende Humax TV-bokse. Men på ydelsen er der sket meget.

YouSee har ved en privat præsentation fortalt recordere.dk, at den nye boks ville være op til 4 gange hurtigere end den nuværende Full-HD boks.

 

Kan bruges i flere rum og styres fra app

Den nye boks kommer som sagt uden harddisk, og derfor kan man se – og planlægge sine optagelser fra skyen på alle sine bokse og YouSee’s app. Det gør at du for alvor nu kan bruge din YouSee pakke alle steder.

Med den nye tv-boks kan du gemme 250 timers optagelser i skyen, og der er ingen begrænsninger på antal af samtidige optagelser. Optagelserne, der gemmes i skyen kan gemmes i et år, og du kan altid se på de enkelte optagelser, hvornår de udløber.

Har man den nuværende boks, kan man beholde den og bruge den som en del af en flerrumsløsning.

 

 

4K, og Netflix er også i UHD

Boksen leverer et UHD signal, og har ligesom sin forgænger Netflix indbygget, og ifølge YouSee vil man kunne se 4K Netflix fra boksen, men dog ikke med HDR, da boksen ikke understøtter det.

For at se Netflix i 4K, skal du have et Netflix Premium abonnement og en god internetforbindelse, men det skal du have uanset, da boksen bruger internettet til at gemme og hente sine optagelser.

 

Mindre og strømvenlig boks

Da boksen ikke har indbygget harddisk har YouSee kunne levre en boks der fylder en del mindre en den nuværende YS-2000, og uden harddisk er boksen også helt støjsvag, og er mere strømvenlig.

 

Pris og tilgængelighed

YouSee 4K tv-boks bliver tilgængelig tirsdag d. 9/1 2018.

Prisen vil være kr. 399,- i oprettelse og derefter leje til kr. 30/måned.

 

Anmeldelse på vej

Recordere.dk har testet den nye boks i nogle uger nu, og har en anmeldelse klar i forbindelse med lanceringen.

 

Annonce:
Forrige artikelAndroid Authority: Huawei Mate 10 Pro er årets androidmobil
Næste artikelRekordomsætning i App Store
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.