Forside Nyheder

Amazon køber Ring

-

Hvis man kan tale om, at nogen har ’disruptet’ ringeklokke-markedet, så må det være Ring.

Firmaet har haft gigantisk succes på verdensplan med deres intelligente ringeklokker, der både kan streame video til din smartphone, lade dig tale med folk, der står ved døren (også via din smartphone) og sætte en meget voldsom alarm igang, hvis du gerne vil have dem til at forsvinde.

Annonce:

Firmaet har været så stor en succes, at de nu bliver købt af Amazon. Ifølge en udmelding fra firmaerne kommer Ring stadig til at eksistere under eget navn, men vil blive kørt ind i Amazons økosystem. Det bliver formentlig et eller andet med en sammenkobling af f.eks. Echo-højttalere og Alexa  og så Ring-produkterne. I december købte Amazon et andet, lignende, men mindre kendt firma, Blink.

Handelen kan ses som et forsøg fra Amazons side på at konkurrere med Google, der jo ejer Nest. Tilbage i september lancerede Google og Nest en intelligent ringeklokke med navnet Hello, så nu er konkurrencen om at komme til at sidde på ydersiden af din dørkarm kommet op på tech-gigant-niveau.

Annonce:
Forrige artikelNetflix vil nå 700 originale film og tv-serier i år
Næste artikelAsus Zenfone 5Z går efter iPhone X
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.