Forside Nyheder

Android Pay skifter navn til Google Pay

-

Hvis Google har tænkt sig at følge i hælene på Apple i forsøget på at ændre danskernes betalingsvaner, sker det under et nyt navn.

Android Pay, der f.eks. i USA, Rusland og store dele af Asien, Europa og Sydamerika accepteres stort set alle steder, der også accepterer Apple Pay, skifter nu navn. I stedet for at hæfte deres betalingstjeneste op på det mobile styresystem, vil Google i stedet fremover markedsføre tjenesten under eget navn.

Annonce:

Det sker samtidigt med at Google Wallet lægges ind under Google Pay, så man kan i princippet sige, at de to tjenester er smeltet sammen, også navnemæssigt.

Der er dog en enkelt funktionalitet fra Google Wallet, der stadig er isoleret fra resten. Det er muligheden for at sende eller bede om penge over nettet. For at holde tungen lige i munden, når det gælder brandingen, har denne funktion nu skiftet navn til Google Pay Send.

Google Pay bliver lanceret i to yderligere europæiske lande i 2018, Frankrig og Slovakiet. Der er endnu ikke nogle officielle meldinger om, hvornår tjenesten eventuelt kommer til Danmark

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.