Forside Produkter HiFi & Surround

Hi-Fi Klubben udnævner 8/2 til International Hi-Fi-dag

-
Hi-Fi Klubben. Foto: recordere.dk

Under under hashtagget #hifiday vil Hi-Fi Klubben gøre d. 8. februar til International Hi-Fi-dag.

En hyldest til livskvaliteten og den gode lyd. Sådan indleder Hi-Fi Klubben udmeldingen om at datoen d. 8/2 skal være en International Hi-Fi-dag.

“Ideen er at skabe en årligt tilbagevendende begivenhed for hele branchen med fokus på musik, livskvalitet og fremfor alt lydkvalitet”, fortæller den danske elektronikkæde, og fortsætter:

“#hifiday læner sig op ad en aktuel trend omkring livskvalitet, hvor f.eks. special-øl, rigtig god kaffe og plader på vinyl er blevet mere og mere hipt i de senere år. Når smartdimserne trænger sig på overalt, er det befriende en gang imellem bare at slukke for skærmen, smække fødderne op på skamlen og tage sig tid til forkælelse”.

 

Lyt med i kædens butikker

Hi-Fi Klubben har stillet nogle af de bedste anlæg op til demo ude i butikkerne.

“Vi sætter fokus på oplevelsen af musik i ordentlig kvalitet, hvor man mærker musikken med hele kroppen, gåsehuden bobler frem, og man faktisk helt glemmer højtalerne. Det lyder jo tosset, at det er godt at glemme højttalerne, men det er faktisk det allerbedste der kan ske!”, fortæller Hi-Fi Klubbens grundlægger Peter Lyngdorf.

Hele musik- og lydbranchen inviteres med til at dele #hifiday og være med til at fejre den gode lyd som rendyrket livskvalitet.

 

Annonce