Forside Produkter HiFi & Surround

HomePod tuner automatisk lyden for hvert musiknummer

-

Apple HomePod kan kalibrere lyden for hvert musiknummer der afspilles.

Apple har luftet flere detaljer om lyden i deres HomePod højttaler. En smarthøjttaler der nu er på markedet i USA, Storbritanien og Australien.

Annonce:

Ved første præsentation i forbindelse med udviklerkonferencen WWDC, der fortalte Apple at HomePod er i stand til dynamisk rumkorrektion. Dvs. tilpasse sig de omgivelser der afspilles i og tage højde for vægge, indretning, mennesker mv. Ikke som en engangsindstilling, men som en dynamisk kalibrering.

Men nu viser det sig at højttaleren kan mere end det. Apple har erstattet bas- og diskant-knapperne med dynamisk EQ (equalising) der kan skifte lydprofilen i HomePod for hvert musiknummer.

Det fortalte Eddy Cue, Apple’s senior vice president of Internet Software and Services, på konferencen Pollstar. Det skriver 9to5mac.

Helt automatisk kan højttaleren få hvert musiknummer til at lyde bedst muligt. Apple analyserer musikken og giver højttaleren instruktionen om hvordan kalibreringen skal være for EQ.

Af samme årsag er det ikke muligt at indstille EQ manuelt. Så ingen manuel lydprofil.

Apple HomePod har ikke fået en dansk premieredato endnu. Højttaleren koster lige under 3.000 kr. og flere højttalere kan spille sammen, ligesom den kommer til at kunne indgå i multirum med det kommende Airplay 2.

 

 

Annonce:
VIA9to5mac
Forrige artikelKritisk kode lækket: Kan sætte alle iPhones i fare for hacking
Næste artikelHuawei annoncerer dato for lancering af næste flagskib
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.