Forside * Nyheder

Huawei klar med Matebook X Pro på MWC

-
Huawei Matebook X Pro

På Mobile World Congress i Barcelona i dag løftede Huawei sløret for deres nye notebook Matebook X Pro. Selvom den er efterkommeren til MateBook X, så kan den nye notebook næppe kaldes en lillebror til den tidligere model fra Huawei.

Med større skærm, hurtigere processor og længere batterilevetid har MateBook X fået en gevaldig opgradering sammenlignet med sin forgænger.

For Huawei har det været missionen at lave en notebook, der sætter nye standarder og puster liv i udviklingen inden for notebooks.

Annonce:

“Hvis vi kigger på smartphone-markedet, så er der sket utroligt meget bare de seneste år. Men kigger man på markedet for notebooks, så er udviklingskurven slet ikke lige så stejl. Med MateBook X Pro har vi forsøgt at sætte gang i udviklingen, så forbrugerne kan blive ved med at finde produkter på hylderne, der matcher deres behov – og overstiger forventningerne,” siger Marie Dam Feldborg, Senior Marketing Manager hos Huawei.

 

FullView er ikke forbeholdt smartphones

De seneste år har FullView-skærme været en af de helt store forbedringer for smartphone-brugere. Og med den nye MateBook X Pro har Huawei nu også overført princippet til notebooks. Skærmen fylder 91 procent af fladen sammenlignet med 88 procent hos forgængeren MateBook X. Med en opgraderet 3K touchskærm samt en opløsning på 3000 x 2000 pixel og 250 PPI (pixel per inch) leverer den nye notebook HD-billeder og videoer med mange detaljer.

De fleste notebooks har en skærm i forholdet 16:9, men MateBook X Pro skærmen har forholdet 3:2. Det åbner muligheden for at vise mere indhold på én gang, og kombineret med skærmens touch-funktion kan brugeren nemt navigere rundt på den nye notebook.

Fortsat samarbejde med Dolby

Med hjælp fra Dolby har Huawei endnu engang mulighed for at give brugerne en unik lydoplevelse. Dolby Atmos Sound System giver brugeren høj lydkvalitet, og da højtaleren er adskilt fra selve hovedcomputeren, er de lydgener, der ofte følger med i lyden fra en notebook, minimeret.

“Vi ser i stigende grad film og videoer på andre skærme end fjernsynet. Ved at alliere os med Dolby, der er en topproducent inden for lyd, har vi fået mulighed for at udvikle en notebook med et lydsystem udover det sædvanlige,” siger Marie Dam Feldborg.

Sandblæst design og hurtigere processor

Matebook X Pro er én af de letteste og samtidig mest kraftfulde notebooks på markedet. Ligesom forgængeren er MateBook X Pro designet i et materiale, der anvendes i flyindustrien, og som får den til at veje blot 1,33 kg. Notebook’en har et smalt design og er bygget i sandblæst aluminium, der giver et metallisk udseende og gør den behagelig at holde i hånden.

Samtidig har det været et ønske ikke at gå på kompromis med ydeevnen. Derfor er MateBook X Pro udstyret med en Intel Core i7 eller i5 processor, som gør den op til 40 procent hurtigere end sin forgænger. Og med et 57.4 Wh batteri og et intelligent energispare-system har tests påvist, at notebooken kan holde op til 12 timer ved filmvisning, 14 timer ved arbejde, og 15 timer hvis man browser.

Når den nye MateBook X Pro kommer på hylderne, kan danskerne vælge mellem farverne Space Grey og Mystic Silver.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.