Forside Nyheder

Mac, Apple Watch og tredjeparts-apps kan også crashes med indisk tegn

-

Det er ikke kun iMessage på iPhone, der lige nu kan blive crashet af et indisk tegn.

Mac-computere, Apple Watch og andre messenger-klienter kan også gå ned, hvis de modtager det specielle indiske tegn, som adskillige medier har skrevet om i dag, inklusive Recordere.

Annonce:

Ifølge Engadget er messenger-apps som WhatsApp og Facebook Messenger også ramt, mens Skype og Telegram er immune. Mere bekymrende er det dog, at Twitter, Gmail og Outlook er lige så følsomme overfor problemet som messenger-klienterne er.

På Mac kan programmer som Safari, Note og Mac App Store gå ned, hvis de bliver udsat for det indiske tegn, ifølge Mobile World.

Når fejlen er så kritisk, er det fordi, den ikke kun opstår, hvis du selv sætter tegnet ind i en kommunikation-app. Det er også, hvis du modtager det. Med andre ord kan andre sende det indiske tegn til dig og crashe din Mac, dit Apple Watch, din iPhone eller din iPad udefra.

Som vi skrev tidligere, er problemet allerede løst i iOS 11.3, der lige nu er i beta. Apple vil formentlig sætte turbo på at få denne version ud til folk, før der starter en bølge af drillerier, hvor folk sender det indiske tegn til hinanden for at crashe hinandens maskiner.

Skulle du komme ud for at nogen sender dig tegnet, skal du forsøge at komme til at slette beskeden med den i. Problemet er, at visse apps vil gå tilbage til netop denne besked, når de forsøger at starte op igen efter at være crashet…for derefter at crashe igen.

The Verge foreslår en workaround, der involverer at få nogen til at sende dig en besked på den givne platform, der så dukker op på låseskærmen. Når du aktiverer denne besked bør du kunne komme ind i app’en, uden at aktivere den farlige besked med tegnet i, som så kan slettes fra oversigten.

 

Annonce:
Forrige artikelYouSee klar på Samsung TV (Tizen)
Næste artikelNokia overvejer at droppe sundheds-gadgets
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.