Forside Nyheder

Nokia overvejer at droppe sundheds-gadgets

-

Nokia har meddelt, at deres satsning på digitale sundhedsprodukter, hvilket inkluderer købet af Withings, måske bliver bragt kraftigt ned i gear.

Da Nokia Technologies (der ikke er det samme firma, som HMD Global, der laver Nokia-telefoner) i sin tid købte franske Withings var det for at komme ind på et marked, hvor Apple også satser hårdt lige nu.

Annonce:

Det handler om wearables som fitness-armbånd og forskellige helbredssensorer, samt andre sundhedsorienterede IoT-gadgets som f.eks. intelligente badevægte.

Men ifølge Reuters vil Nokia nu genoverveje hele satsningen efter at have nedskrevet 141 millioner Euro – over 1 mia. kroner – i goodwill i 2017s tredje kvartal i forbindelse med købet af Withings. Goodwill er de penge, et firma har betalt for at købe et andet firma ud over firmaets reelle værdi.

Derudover har Nokia Technologies meddelt, at de har tænkt sig at nedlægge op til 425 ud af de over 6.300 stillinger, de har i Finland. Det er dog ikke nødvendigvis relateret til Withings, men derimod til købet af Alcatel-Lucent tilbage i 2016. Nokia Technologies har stadig omkring 102.800 ansatte på verdensplan.

Annonce:
Forrige artikelMac, Apple Watch og tredjeparts-apps kan også crashes med indisk tegn
Næste artikelKlassiske B&O-højttalere får trådløse ‘gør-det-selv’ opgraderinger
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.