Forside Nyheder

Nye TDC-ejere vil investere massivt i bedre internet

-
Foto: Shutterstock. Illustration: recordere.dk

Det konsortium der vil købe TDC har fra starten sat fokus på bedre internet til alle, på kabel som mobil.

Endnu bedre mobildækning samt bedre og hurtigere internetforbindelser. Det kan blive virkelighed, hvis det konsortium der nu har budt på TDC Group ender med at få lov til at købe tele- og underholdningskoncernen med YouSee.

Mandag blev den tidligere annoncerede fusion med MTG Nordics annulleret, efter at bejleren til at købe TDC havde lagt et højere bud ind, og TDC herefter gik ud og anbefalede deres nuværende aktionærer at sælge. Budet kom fra et konsortium bestående af de danske pensionskasser PFA, PKA, ATP samt Macquarie Infrastructure og Real Assets.

Annonce:

 

Danmark skal være førende på internet

Hvis den handel går igennem, så vil de nye ejere satse på bedre internetforbindelser, såvel mobil som på kabel.

Ambitionen er høj: Danmark skal have et landsdækkende fibernet og et landsdækkende 5G mobilnet. Nu skal Danmark være førende på internet.

“Der skal selvfølgelig fibernet i hele Danmark, der skal være 5G. Vi skal være førende, og det skal vi blive ved med at være. Det skal der ro om, og de penge er vi sådan set villige til at investere”, fortæller Allan Pollack, der er koncernchef i PFA, til TV 2.

“Vi agter at oprette en særskilt enhed, der skal styrke indførelsen af det nye fibernet i Danmark. Vi vil gerne åbne det for alle brugerne i markedet. Det vil styrke konkurrencen og forhåbentligt sikre alle danskere bedre service”, fortæller Arthur Rakowski, der er næstformand i Macquarie, til TV 2.

Der bliver tale om en langsigtet investering i bedre internet til Danmark.

 

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.