Forside Detail

Polk Audio flytter til HiFi-Freaks

-

HiFi-freaks.dk har overtaget salg af Polk Audio i Danmark og Sverige.

For mange herhjemme er Polk nok et relativt ukendt højttalermærke, men i hjemlandet USA er de store. Polk Audio er en del af samme ejerkreds som en række andre HiFi- og Surround-brands, her i blandt Denon og Marantz.

Annonce:

Polk Audio blev stiftet i 1972 i en garage i USA, af Matt Polk og hans lille hold af skøre rock’n’roll videnskabsmænd. De satte sig for at ville bringe live koncert-lyden ind i folks hjem.

Nu får Polk fornyet fokus herhjemme. Forhandleren HiFi-Freaks har overtaget salg af mærket i Danmark og Sverige, og det markeres med at ‘Signature serien’ (billederne her) for første gang kan leveres i hvid (White Walnut).

 

 

Signature-serien kommer ifølge importøren med Polk Audios patenterede ‘Dynamic Balance’ akustiske orden, høj præcisions delefiltre og antidefraktions fronter – altsammen pakket ind i moderne kabinetter konstrueret af Meddite MDF for at holde stående lydbølger på et minimum.

Alle Signature modellerne benytter Terylene diskanter og polypropylen bas/mellemtone-enheder for hurtig, præcis og velopløst lyd. Dette suppleres med Polk Audios patenterede Powerport, der giver optimal spredning af lyden fra basrefleksporten.

Signature-serien har to centerhøjttalere, S30 og den slankere S35.

De øvrige modeller rangerer fra S15 satellit- og reol-højttalere op til topmodellen S60, der en er fuldvoksen gulvhøjttaler.

 

 

 

Pris og tilgængelighed

  • Polk Audio S15 kr. 1.299/stk
  • Polk Audio S20 kr. 1.499/stk
  • Polk Audio S50 kr. 2.299/stk
  • Polk Audio S55 kr. 2.999/stk
  • Polk Audio S60 kr. 3.999/stk

Forhandler: HiFi-Freaks

 

Annonce:
Forrige artikelLæk: Nokia 7+ med Android One
Næste artikelKritisk fejl i iOS ødelægger iMessage
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.