Forside Nyheder

Afvist: Telia forhandler om køb af TDC

-
Foto: TDC. Illustration: recordere.dk

Ifølge svensk erhvervsavis er Telia inde i forhandlinger om at købe TDC / YouSee.

TDC har aflyst brylluppet med MTG Nordics. Den fusion der blev annonceret for blot 11 dage siden bliver alligevel ikke til noget.

Årsagen er at der er kommet en eller flere nye bejlere til at overtage TDC Group. I sidste uge kom det frem at danske pensionskasser havde lagt et bud, der dog var blevet afvist af TDC.

Annonce:

I dag kom det frem at TDC er inde i forhandlinger med en mulig køber, uden dog at nævne noget om hvem denne køber var.

Den svenske erhvervsavis Dagens industri kan i dag fortælle at de har anonyme kilder der fortæller at Telia aktivt forhandler om at købe TDC nu.

Det er ikke første gang at Telia er rygtet interesseret i TDC, men mulig fusion og bud fra anden side, har angiveligt fået den svenske telekæmpe til forhandlingsbordet.

Ifølge avisen er købstilbudet på ca. 80 mia. svenske kroner svarende til ca. 60 mia. danske kroner.

Dansk konsortie har også løftet deres bud

Et konsortium bestående af de danske pensionskasser PFA, PKA, ATP og den australske kapitalfond Macquarie Infrastructure and Reals Assets tilbyder nu at købe TDC for endnu mere end deres første bud.

Det skriver TDC til eftermiddag i en fondsbørsmeddelelse. Her fremgår det, at TDC’s bestyrelse enstemmigt har besluttet at anbefale aktionærerne at acceptere tilbuddet.

TDC’s aktionærer vil blive tilbudt et kontant vederlag på DKK 50,25 per aktie, skriver TDC.

 

Opdatering

Telia har her til eftermiddag afvist at de forhandler med TDC

 

 

Annonce:
VIAFinans
KILDEDagens Industri
Forrige artikelTDC dropper opkøb af MTG
Næste artikelDanske film i 4K på iTunes
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.