Forside Produkter Mobil

Telia replay: Gense situtionerne på mobilen under kampen

-
Foto: Shutterstock.com

Parken bliver nu rammen om en nye tjeneste fra Telia: Se eller gense situationerne på mobilen under kampen.

Så du lige den detalje? Var der straffespark? Hvem stod for assisten?

Når F.C. København og Brøndby IF søndag tørner sammen i årets første københavnerderby, så får tilskuerne i Telia Parken som noget helt nyt mulighed for at gense højdepunkter på mobilen – få sekunder efter at de er sket nede på banen.

Annonce:

Nogle sekvenser vises på storskærmene på stadion, men langt fra alle, og måske viser billederne ikke lige den detalje, du gerne vil gense.

Derfor introducerer Telia i samarbejde med F.C. København nu en helt ny teknologi i Danmark, der løfter totaloplevelsen og giver fodboldtilskuere i Telia Parken de samme digitale fordele, som tv-seerne hjemme i stuerne.

Det tilbydes via den gratis app ‘Telia Parken Live’, der allerede ting som kampstatistikker, bestilling af mad og drikke mv.

Men nu får den også video fra kampen. Det er hele kampen delt op i korte klip af op til 10 sekunders varighed – og de uploades få øjeblikke efter, at det er sket nede på banen.

 

Tilgængelighed

Teknologien vil være i brug til alle FCKs hjemmekampe.

For at se med skal mobilen være logget på Parkens gratis WiFi.

 

Annonce:
KILDETelia
Forrige artikelAlexa mister stemmen og kendte må træde til
Næste artikelSådan vil Sonos konkurrere med Apples HomePod
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.