Forside Nyheder

YouSee fordelsprogram får Nick Jr. Play

-

Nu kan danske børn se Paw Patrol på ny app fra Nick Jr., men kun via fordelsprogrammet YouSee More.

Børne-app’en Nick Jr. Play bliver i dag lanceret i Danmark, som et af de første lande udenfor USA.

Annonce:

App’en byder på underholdning for de mindste, som spil og serier som de populære Dora Udforskeren, Blaze og Paw Patrol.

Det er en reklamefri og interaktiv app, hvor de mindste børn kan se deres yndlingsserier, spille spil og høre deres favoritmusik fra Nick Jr.’s univers direkte på smartphone og tablet.

“Nick Jr. Play kombinerer de yngstes favoritprogrammer med interaktive spil, som familierne kan samles om. Appen tilbyder “edutainment” til børn, hvor formålet både er at underholde børnene, men også at uddanne dem og aktivere deres kreativitet”, fortæller Andrea Sahlgren, nordisk direktør i Viacom, der står bag Nickelodeon, og fortsætter:

“Danskere er digitale frontløbere, og både børn og voksne tager hurtigt nye digitale værktøjer til sig, så vi glæder os til at byde danske børn og deres forældre indenfor i Nick Jr.’s virtuelle univers”.

 

 

Tilgængelighed

I Danmark lanceres appen i samarbejde med YouSee. Appen er en del af YouSee’s fordelsprogram “YouSee More”, hvor Nick Jr. Play er en af de fordele der kan vælges.

Nick Jr. Play findes til Apple iOS og Android.

 

Annonce:
Forrige artikel‘Hollywood’ i budkrig om Sky
Næste artikelDRs første fiktionsserie på podcast
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.