Forside Nyheder

Apple vil sælge billige udgaver af MacBook Air

-

Noget kunne tyde på, at Apple begynder at kunne mærke nedgangen i salget.

iPhone-salget bliver ved med at falde rent eksemplarmæssigt, og der er ikke ret meget vækst at hente i andre af firmaets kategorier (bortset fra ”andre” kategorien, der bl.a. omfatter tilbehør, Apple TV m.m.).

Annonce:

Hvis man skal stole på den anerkendte Apple-analytiker Ming-Chi Kuo fra KGI Analytics, så resulterer det nu i, at Apple vil forsøge at få deres computere ned i et prisleje, hvor alle kan være med.

Traditionelt har bærbare Macs været dyrere end konkurrenter med stort set samme hardware, og det har gjort dem mere eksklusive. Men nu siger Ming-Chi Kuo, at Apple vil forsøge at få et volumensalg igang ved at introducere bærbare til under 1000 dollar.

Det er, hvad den billigste MacBook Air koster idag i USA – i Danmark koster den ca. 8.800 kroner. Og det er netop MacBook Air, Kuo forventer at Apple vil sænke prisen på. Mange havde ellers dømt Air-serien ude, da den ikke er blevet opdateret ret ofte på det seneste.

Hvis Kuo får ret, kan MacBook Air måske komme helt ned i de 6-7.000 kroner, hvor man finder mange Windows-PC’er med samme eller bedre hardwarekonfiguration.

Det kan også være, Apple slet og ret vælger kun at lave en mindre opgradering, men til gengæld sænke prisen kraftigt.

Uanset hvad, så forventer Kuo, at der sker noget på denne front her til foråret.

Annonce:
Forrige artikelNest dropper Amazon – efter Amazon dropper Nest
Næste artikelOscar 2018: Vinderne
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.