Forside Indhold og distribution TV

Boxer opdaterer firmware på sine TV-moduler onsdag

-
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Boxer har udsendt en servicemeddelse til sine TV-kunder, hvor de fortæller at de i morgen den 14. marts opdaterer kundernes TV-moduler.

I morgen onsdag den 14. marts opdaterer Boxer softwaren på de fleste af deres tv-moduler. Har du et tv-modul til dit Boxer-kort, vil du i løbet af den 14. marts automatisk (eller når du tænder for dit tv) få en besked op på dit tv. Hvis du ikke får en besked på dit tv, har dit tv-modul ikke brug for at blive opdateret.


SÅDAN GØR DU
Modtager du en besked på dit tv, vil der stå, at en ny softwareversion er tilgængelig. Du skal blot trykke OK på din fjernbetjening, så går opdateringen i gang. Det tager ca. 2-3 minutter. Så er dit tv-modul klar, og du kan se tv, som du plejer.

Annonce:

VIGTIGT AT VIDE
Det er vigtigt, at du ikke skifter tv-kanal eller slukker dit tv, mens opdateringen er i gang. Hvis du ikke trykker OK, vil beskeden komme frem på din skærm hvert 2. minut, indtil du trykker på OK og opdaterer tv-modulet. Har du flere tv-moduler, skal disse også opdateres. Du vil helt automatisk få beskeden om softwareopdatering frem, når du benytter dine tv-moduler.

Annonce:
Forrige artikelDisse smartphones er klar til GPS-afløseren Galileo
Næste artikelApple: Her er datoerne for udviklerkonferencen WWDC
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.