Forside Nyheder

Efter fejlet fusion: MTG splittes op

-
Modern Time Group HQ (foto: MTG/PR)

Efter den fejlede fusion med TDC Group, har MTG sat fokus på at komme videre. Ledelsen har derfor besluttet at opdele sit selskab i to selvstændige selskaber.

I en pressemeddelse  fra MTG, fortæller selskabets ledelse at man har besluttet sig for at opdele selskabet i to selvstændige aktieselskaber.

Den ene del beholder navnet Modern Tims Group (MTG), og vil have fokus på den digitale del af koncernen, som består af e-sport, gaming og videonetværk (f.eks. Viaplay). Selskabet beholder Jørgen Madsen Lindeman som direktør.

 

Den anden del vil få navnet Nordic Entertainment Group, og her samles TV aktiviteterne samt produktionsselskaberne MTG Studios og YouTube netværket Splay. I dette selskab bliver Anders Jensen topchef. Det nye selskab vil blive noteret på den svenske børs, og de nye aktier vil blive fordelt mellem de aktionærer der pt. ejer aktier i MTG.

Annonce