Forside * Nyheder

Efter fejlet fusion: MTG splittes op

-
Modern Time Group HQ (foto: MTG/PR)

Efter den fejlede fusion med TDC Group, har MTG sat fokus på at komme videre. Ledelsen har derfor besluttet at opdele sit selskab i to selvstændige selskaber.

I en pressemeddelse  fra MTG, fortæller selskabets ledelse at man har besluttet sig for at opdele selskabet i to selvstændige aktieselskaber.

Den ene del beholder navnet Modern Tims Group (MTG), og vil have fokus på den digitale del af koncernen, som består af e-sport, gaming og videonetværk (f.eks. Viaplay). Selskabet beholder Jørgen Madsen Lindeman som direktør.

Annonce:

 

Den anden del vil få navnet Nordic Entertainment Group, og her samles TV aktiviteterne samt produktionsselskaberne MTG Studios og YouTube netværket Splay. I dette selskab bliver Anders Jensen topchef. Det nye selskab vil blive noteret på den svenske børs, og de nye aktier vil blive fordelt mellem de aktionærer der pt. ejer aktier i MTG.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.