Forside Nyheder

’Far Cry 5’ bliver ledsaget af Amazon-film

-

Det ville være synd at sige, at det altid er en god idé at lave spil om til film.

Annonce:

Det er faktisk kun sket meget sjældent, at spil ender med at blive kassesucceser i biograferne, med f.eks. ’Warcraft’ og ’Tomb Raider’ blandt de enkelte undtagelser.

Det forhindrer dog ikke Hollywood og spilbranchen i at prøve. En reboot af ’Tomb Raider’ med Alicia Wikander i hovedrollen får f.eks. snart premiere.

I forbindelse med lanceringen af ’Far Cry 5’ prøver folkene bag imidlertid noget andet. UbiSoft sender ’Far Cry 5’ på gaden 27. marts, men allerede 5. marts kan du få et indblik i spillets univers.

Det sker i en kortfilm, der bliver tilgængelig på Amazon Video. Den hedder ’Inside Eden’s Gate’ og følger en flok vloggere, der dokumenterer livet i den religiøse kult, som ’Far Cry 5’ handler om.

Flere af skuespillerne i filmen er også med i spillet.

Det er en mindre ambitiøs måde at gøre tingene på, men til gengæld er det en model, der kan udvide spillets univers til andre platforme på en lettilgængelig måde.

Der blev lavet en ’Far Cry’-film i 2008, men den har de fleste glemt. Og det er der nok grund til.

 

 

Annonce:
Forrige artikelMagtfulde telegiganter vil erstatte to-faktor-sikkerhed med ”multi-faktor”
Næste artikelTDC lægger låg på fusionsplanerne med MTG
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.