Forside Nyheder

Google Assistant klar til iPad

-

Når Googles virtuelle assistent lander på dansk senere i år, vil den også kunne bruges i et lidt større format end en smartphone – nemlig på iPad.

Google Assistant findes naturligvis allerede på Android-enheder med skærme i alle mulige størrelser, men på iOS har den kun været tilgængelig som app på iPhone indtil videre.

Annonce:

Men nu er den klar på iPad også, hvilket betyder, at den kan bruges i landskabs-tilstand og dermed give et bedre overblik over f.eks. kalender-aktiviteter, som assistenten hjælper dig med (se bill.).

Google fortæller, at Google Assistant kan anvende multitasking-funktionerne i iOS, hvilket også kan være med til at skabe et bedre overblik, og du kan bruge assistenten, mens du er igang med en anden funktion på iPad’en, f.eks. et spil eller streaming af musik eller video.

Google Assistant er klar til iPad nu på disse sprog: Engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, brasiliansk-portugisisk og japansk. Hvis du har en Google-profil og en Apple-konto, der ”placeret” i et af de lande, hvor disse sprog tales, burde du kunne hente Google Assistant til iPad allerede nu.

Annonce:
Forrige artikelJames Cordens Snapchat-show er klar til streaming
Næste artikelFlere fejl på YouSee TV i dag og til aften (løst)
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.