Forside Nyheder

James Cordens Snapchat-show er klar til streaming

-

De sociale medieplatforme har for alvor kastet sig over eksklusivt indhold.

Facebook har deres ’Watch’-kanal, Twitter livestreamer sports-events og nyhedskanaler, og Snapchat har en række samarbejder i gang med forskellige indholdsproducenter.

Annonce:

En af dem er CBS, der producerer The Late Late Show med den britiske tv-vært James Corden, der er blevet kendt på de ultrapopulære ’Carpool Karaoke’-videoer.

Da Apple købte en række ’Carpool Karaoke’-videoer til Apple Music, var det uden James Corden som vært, og nu kender vi en af grundene. Værten skulle i stedet have sit eget, CBS-producerede show, der ikke kommer på tv, men udelukkende på Snapchat.

Serien er en slags mockumentary/reality-serie, hvor James Corden ganske satirisk forsøger at finde sin egen afløser som vært på The Late Late Show (et job, han ikke har planer om at forlade i virkeligheden) i et slags talentshow.

Der er seks afsnit, hvor gæstestjerner som (en meget James Corden-lignende – se billedet) Haley Joel Osment og komikeren Rob Riggle og musikeren Reggie Watts deltager.

Serien heddder ’James Corden’s next James Corden’ og der er nye afsnit hver tirsdag og torsdag.

Annonce:
Forrige artikelApple: Her er datoerne for udviklerkonferencen WWDC
Næste artikelGoogle Assistant klar til iPad
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.